Loading...

Yoga er en fin og blid måde  for unge at bevæge sig og lære deres egen krop at kende. Både krop og sind er i teenage-årene under stor forandring og yoga giver et pusterum og en god anledning og pause i en oftest travl hverdag til at synke ned og fornemme forandringer. Samtidig, fordi vi arbejder med at mærke kroppen i det tempo der passer den enkelte elev, er det muligt for den unge at mærke efter og og blive nysgerring på egen kunnen.
Vi arbejder med øvelser både for kroppen og sindet og det at være opmærksom (at stilne tanker) og undervisningen indeholder åndedrætsøvelser, yogastillinger og afspænding. De unge får dermed både rørt sig og får afspændt kroppen og ladt energien op igen inden de skal videre i deres dag

Se datoer og tilmeld her

Hver gang vi mødes til yoga for teens og tweens laver vi solhilsner, det er en række yogaøvelser sat sammen til en serie, hver gang. De unge lærer dem hurtigt at kende og vi bygger videre på detaljerne i solhilsnen i forløbet, små skridt gang for gang så de for succes og lærer at bruge kroppen og lærer kroppen at huske. Solhilsnerne er en god øvelse at lave hver dag derhjemme og derfor bruger vi tid hver gang på at øve og blive mere fortrolige med øvelserne i hilsnen.

Vi starter yoga hver gang med at lande og blive mentalt og fysisk klar til  træning med en åndedrætsøvelse og slutter af med en afspænding der både afspænder, restituerer og tilfører ny energi til krop og sind inden vi siger farvel. i mellem åndedræt og afspænding er der tid og plads til solhilsner og både udfordrene, sjove,dejlige og hårde yogaøvelser. Det er vigtigt at vi har det sjovt og hyggeligt også og at alle kan være med og føle sig tilpas. Der vil være både tempo og stille øvelser. Som på alle yogahold er det også vigtigt her, at man er med til de øvelser man har lyst til. Det er ok at kigge på eller sige nej tak til en øvelse :) 

Se datoer og tilmeld her