Loading...

Yoga for hele familien allerede fra børnene er 2 år.

  • Fantastisk måde at være aktiv med familien på.
  • Stimulere dit barns sanser
  • Styrk motorikken.
  • Lær hvorfor yogaøvelser kan fremme indlæringsevnen
  • Bliv helt tæt med dit barn til afspænding.
  • Både mor og far eller bedsteforældre er meget velkomne

Yoga for børn er en sjov og lærerig måde for børn at bevæge sig og lære deres egen krop at kende.

Vi arbejder med øvelser for både for kroppen og sindet og det at være opmærksom (at stilne tanker)

Undervisningen indeholder åndedrætsøvelser, yogastillinger og afspænding. Alle får rørt sig, leget og får afspændt kroppen og ladt energien op igen inden de skal videre i deres dag.

På et yoga for børn og familier hold laver vi altid solhilsner, det er en række yogaøvelser sat sammen til en serie, hver gang. Børnene lærer dem hurtigt at kende og vi bygger videre på detaljerne i solhilsnen i forløbet, små skridt gang for gang så børnene for succes og lærer at bruge kroppen og lærer kroppen at huske. 

Læs blog om hvorfor Yoga gør børn til bedre kammerater her

Som på alle yogahold er det også vigtigt her, at man er med til de øvelser man har lyst til. Det er ok at kigge på eller sige nej tak til en øvelse :)

Der vil hver gang være noget nyt, det kan være alt fra en oplæst historie med tilhørende yogaøvelser, yoga-disko eller et lille eventyr børnene skal på, og noget børnene kender. Det er vigtigt at have det sjovt også :)

Vi leger og hygger og har ikke travlt på holdene og det hele kører i et dejligt tempo hvor alle kan være med.

 Vi arbejder med åndedræt, sjove og udfordrene yogaøvelser, i grupper, 2 og 2 og individuelt og slutter af med afspænding.

På alle yogahold er det også vigtigt her, at man er med til de øvelser man har lyst til. Det er ok at kigge på eller sige nej tak til en øvelse :)

Tilmeld her