Loading...

Solhilsen pakken indeholder:

  • Tekst og billedserie Solhilsen pdf
  • Det fuldkomne åndedræt mp3
  • Afspænding Lotussøen mp3

Solhilsner. Træning til hele kroppen, lær de styrkende og energigivende solhilsner. Der forklares med billedserie og uddybet tekst om de vigtige forholdsregler og detaljer, der gør du kan træne effektivt, tage hensyn til kroppen og undgå skader. 

Solhilsner er en serie af øvelser der udføres i takt med dit åndedræt. I starten fokuserer du primært på at huske stillingerne og udføre dem i den rigtige rækkefølge og når du føler dig hjemme i bevægelserne, begynder du at bruge åndedrættets rytme til at skabe harmoni og rytme i serien. Solhilsner kan bruges uanset om du er hjemme eller feks på ferie, på et lille hotelværelse, alt hvad du skal bruge er din krop. 

Det fuldkomne Åndedræt gavner hele din krop, afspænder dit sind og lader din krop finde hvile og sundhed. Du kan bruge åndedrættet hver dag. Et roligt åndedræt, et roligt sind, afstress og genoplad, ved hjælp af dit eget åndedræt - og husk at finde din egen rytme, den kan variere fra dag til dag. På denne lydfil lærer du grundigt hvordan du bruger åndedrættet. Lydfilen gennemgår de forskellige faser og du lærer at finde den mængde luft og den rytme, der afspænder krop og sind. Åndedrættet skal netop ikke forceres eller presses, til at være på en bestemt måde eller rytme.

Lotussøen. Du kan bruge afspændingen efter din træning, eller når du har brug for en pause i hverdagen, hvor du restituerer. Det er uvurderligt at skabe balance og ro i sindet hver dag. Du skaber kontakt indefter og bliver mere nærværende og tilstede i dit liv. Du kan overføre til din tlf eller ipod og tage den med dig.