Loading...

Gravidpakken

Her får du alt hvad du skal bruge til din træning i hele graviditeten,  træning for at styrke og afspænde musklerne og også træning i hvordan du føder.
Du modtager fødebogen, de små 2 e-bøger om motion og bækkensmerter, yogaprogrammer om væske i kroppen etc. i et samlet download. Du får dybere viden og forståelse for årsager til graviditetsgener, lærer hvordan du forebygger og fjerner dem, lærer hvornår noget er normalt og hvornår du skal reagere. Du får også lydfilen med åndedrætstræning så du lærer det vigtige fødeåndedræt der får dig trygt igennem fødslen.

Det får du:

  • Fødebogen Hvordan føder du ?
  • E-bog viden om kroppen, stå, gå og bevæg dig rigigt. Hvile, sove og godt
  • E-bog Motion, mad, energi, hvorfor gener opstår og hvad du kan gøre
  • 5 Yogaprogrammer
  • 5 åndedræts lydfiler
  • 3 afspændinger

Fødebogen. Du får en komplet bog, hvor du får vejledning i hvordan og hvornår du kan bruge fødestillinger, fif og tryghed med ideer til hvad du kan bruge derhjemme i latent fasen, inden fødslen går rigtig igang. Fødebogen indeholder en masser fødestillinger og vejledning i hvordan du bruger koppen under fødslen, stillinger og bevægelser, du kan bruge i den aktive fase hvor du udvidder dig i pressefasen.

E-bøger.Lær at bevæge dig rigtigt i graviditeten, så du forebygger gener og får en sund holdning. Her får du en lille E-bog i 2 dele med vigtig viden om forandringerne i kroppen under graviditeten. 

Del 1 - Du lærer at bruge kroppen mere hensigtsmæssigt og får styrket ryggen og får en bedre holdning. Du lærer korrekt siddestilling og hvordan du går bedre med den voksende mave. Der er gode fif til hvilestillinger og udstrækning i løbet af dagen, så du giver ryggen og bækkenet aflastning og afspænding. Du får vejledning i gode sidde, hvile og stå stillinger i din graviditeten. Du får fotos og tekst der beskriver hvordan du forebygger og kan fjerne gener og lærer at gå rigtigt og tage hensyn til din krop. 

Del 2 - Her får du viden om hvorfor motion er vigtig i graviditeten og hvor meget motion du må dyrke. Hvordan du kan optimere din energi og lære at lytte til din krop. Hvorfor opstår, gener som forstoppelse, kvalme, halsbrand, ligamentsmerter, bækkenproblemer og iskias og hvad kan du selv gøre. Teknikker og anvisninger fra Yogatraditionen og sundhedstyrelsen. 

Det daglige milde program. Det er vigtigt du passer på kroppen og får brugt dine led og muskler hver dag i graviditeten, på den måde kan du forebygge gener i ryggen og få hvilet dit sind der oftest er fyldt af tanker. Det milde program styrker og afspænder b.la ryggen og lænden og giver dig mulighed for at bruge en stund sammen med din voksende mave, hvor du får afspændt dit sind og iltet kroppen, til gavn både for dig og dit kommende barn.

Forny din energi. Vitaliserende og udspændende yogaprogram. Få energien tilbage og udspænd trætte og ømme muskler. Du guides igennem hele kroppen og bruger åndedrættet til at fjerne spændinger og afhjælper trætheden i tunge ben og ryg. Ved hjælp af lange stræk og et harmonisk åndedræts arbejde, vil du blive fornyet med vitalitet. Efter programmet kan du opleve lethed og fornyet energi. Programmet er med til at give dig en god kropsbevidsthed som gavner dig i fødslen. Du lærer kroppen godt at kende og lærer hvordan du kan afspænde og fjerne spændinger både i hverdagen og under veerne. Du kan lave hveranden øvelse, på den måde får du 2 programmer, så du kan variere din træning.

Styrk dit bækken. Her får du information om bækkenproblemer i graviditeten og lærer at afspænde omkring dit bækken. Du kan træne dit bækken, selvom du har smerter, så du styrker dine muskler, men du skal lytte til kroppen. Musklerne er på arbejde omkring bækkenet i hele graviditeten, så det er meget vigtigt, at udspænde omkring bækkenet og afspænde, både de indre muskler i bækkenet og omkring bækkenet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program mod væske i kroppen. Yogaprogram for hævede ben og snurrende fingrer.
programmet indeholder åndedrætstræning og afspændingen Lotussøen. Mange gravide oplever at benene hæver og de føles spændte. Det kommer og og i løbet af dagen og kan føles ubehageligt og tungt i fødder og ben. Med lette venepumpe og Yogaøvelser kan du afhjæle symptomerne og bedre din blodgennemstrømning. Du får fif til hvordan du kan forbeygge det i din hverdag, med lette øvelser du kan bruge på arbejdet. Nogle oplever at få snurrende fingrer eller sovende fingrer, dette kaldes karpaltunnelsyndrom og her får du lette håndøvelser til at fjerne væsken. Programmet indeholder også øvelser for hele kroppen og kan bruges et par gange om ugen.Du får information om hvad væske i kroppen skyldes og hvornår du skal reagere.

Styrkende yogaprogram. Programmet er for dig der er i god form og som ønsker at arbejde aktivt med muskelgrupperne ben ryg og mavemuskler under graviditeten. Du kommer igennem kroppens dele og både træner og afspænder dine muskler. Det egener dig ikke til slutningen af graviditeten med mindre du har været aktiv før og under graviditeten. Under fødslen bruger du mange kræfter og har brug for udholdenhed og styrke, samtidig for du gavn af at stilne sindet og lære at være opmærksomt tilstede i din krop både under træningen, åndedræts øvelserne og ved afspændingen sidst i programmet. Du skal starte med at lave hver anden øvelse, på den måde har du 2 programmer i èt.


Fødeåndedrættet.
Kan bruges et par gange om ugen når du vil træne ve-arbejdet og ve-håndtering. Bliv helt tryg med den vigtige vejrtrækning under fødslen. Bliv klar til fødsel, træn derhjemme og lær at være opmærksomt tilstede i kroppen under fødslen. Jo mere du træner jo bedre vil du kunne bruge det under fødslen.

Gispeåndedrættet. Kan bruges 1 eller 2 gange når du vil prøve at gispe. Man gisper for at holde igen under presseveerne så barnet kommer forsigtigt ud igennem vagina og derved kan mindske evt bristninger i vagina.

Afspænding under fødslen. Kan bruges til at træne med dagligt. så du lærer dig selv at spænde af mellem veerne og derved samle kræfter i en afspændt krop og til at sende healing til ømme eller trætte steder i din krop i hverdagen eller under fødslen.

Det fuldkomne åndedræt. Kan anvendes hver dag som en afspænding af krop og sind. Du lærer at afspænde og være tilstede og nærværende i din krop. Kan også anvendes efter fødslen - når du trænger til en pause i hverdagen. Det fuldkomne åndedræt er Energigivende og afspændende og du kan bruge det mellem enkelte veer, når kroppen føles tung eller du føler kroppen er træt og du har brug for at slippe spændingerne, der kan tærre på din energi.

Åndedræt i hverdagen. Her en kort åndedrætsøvelse du kan bruge i hverdagen, du kan bruge den hjemme, når du skal have ro i kroppen og sindet, før træning, eller når du er på arbejde og skal have en lille pause.

Lotussøen. Du kan bruge afspændingen efter din træning, eller når du har brug for en pause i hverdagen, hvor du restituerer. Det er uvurderligt at skabe balance og ro i sindet hver dag. Du skaber kontakt indefter og bliver mere nærværende og tilstede i dit liv. Du kan overføre til din tlf eller ipod og tage den med dig.

Stranden. Du kan bruge afspændingen efter din træning, eller når du har brug for en pause i hverdagen, hvor du restituerer og samler fornyet energi. Det er uvurderligt at skabe balance og ro i sindet hver dag. Du skaber kontakt indefter og bliver mere nærværende og tilstede i dit liv. Du kan overføre den til din tlf, ipodog tage den med dig.