Loading...

Leje af fødekar

For at reservere et kar, skriv til butik@yogakey.dk  Husk at skrive navn,adresse, telefonnummer og terminsdato i mailen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med info om evt. ledige kar.

Vigtig Info

 • Leje og handelsbetingelser til fødekar

  • Karret er først endelig reserveret ved betaling. Der skal betales umiddelbart efter indgåelse af lejeaftale.

  • Man hæfter dog for leje (også selvom den ikke er betalt endnu) når aftalen er indgået og lejer har sagt ja til at leje.

  • Halvdelen af lejen er depositum der ikke gives retur

  • Ved framelding senest 1 md inden lejeaftale kan leje minus depositum krediteres.
  • Det eneste du selv skal have skaffet, af hygiejniske grunde, er en liner (plastik indtræk til at beskytte fødebassinet) og din egen personlige slange til at fylde og tømme karret igen, samt et beskyttende underlag at placere bassinet på så plasten beskyttes. Vask desuden karret af i en rodalon-blanding både ved modtagelse og efter brug. Husk, du må ikke føde i karret uden at bruge en liner.

  • Der har været brugt liner i alle karrene ved fødsler.

  • Der skal bruges liner i karret

  • Der medfølger luftpumpe, vandpumpe og tilkobling.
  • Når du henter karret så tjek altid i god tid inden fødedagen at alt fungerer og kontakt os med det samme hvis du opdager at der er noget der ikke virker.

  • Husk at tørre karret af inden du pakker det sammen efter brug.

  • Karret må ikke opbevares i rum med en temperatur på under 9 grader.

  • Lejeperiodens længde er normalt fra 3 uger inden termin til to uger efter termin. Hvis du ønsker en anden lejeperiode, fx. længere end til 42+0 så husk at oplyse det. Dagen efter du har født kan du skrive os en mail så karret kan komme videre til næste på listen. 

  • Det hele er i en lille nem taske og kan lejes for 300 kr. for det lille og 350 kr. for det store fødekar.

  • Karret kan afhentes i Fredensborg, eller  hvis det passer, hos dem der har det før. Det aftales individuelt.

   

  Det med småt: Når du foretager et køb, reservation, en opskrivning på infoliste eller tilmelding til et hold eller et arrangement

  Aflysning: Aflyser du pga. sygdom, ferie, andre planer, fødsel eller andet, er der ingen refusion. Hvis vi aflyser, tilbydes en anden undervisningsgang eller tilbagebetaling af hele beløbet for aflyste undervisningsgang. Aflysning af al undervisning, booking og tidsbestilling skal ske senest 1 md inden opstart, ellers refunderes ikke - dette gælder også hvis du endnu ikke har overført beløbet til konto nr.  Der kan forekomme aflysninger, da Camilla efter faldulykke ikke er stabilt frisk endnu. Der tages forbehold for at der uden varsel kan komme ændringer i planer, undervisere og undervisningssted eller ændring til onlineundervisning.

  Betaling: Betaling online udføres via Stripe, Mobilepay eller via din bank. De har deres egne opbevaringssystemer. Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

  Nyheds-og infobreve: Ved at bekræfte her, bekræfter du at vi må sende dig nyheds-og informationsbreve indtil du selv afmelder og ligeledes at vi bruger dine oplysninger til at sende dig en kvittering for køb. Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet i mailen.  

  Data og opbevaring: Easyme håndterer vores og dermed din data i et lukket system. Det er kun ejer og medarbejdere der, udover easyme, har adgang til dine data. Vi beholder og har udelukkende de oplysninger, du selv har indtastet ved tilmelding. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data vi har opbevaret om dig, eller skrive til os på butik@yogakey.dk for at få dine data helt slettet. Undtaget er kvitteringer og faktura, der vil navn, adresse tlf. nr. og e-mail fremgå og vil ifølge regnskabslov blive gemt

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lille fødekar 300 kr.

Overføres efter reservation via netbank

Husk at skrive navn + L + din lejeperiode i kommentarfeltet.

Betalingsoplysninger  : 

Nordea Reg: 1329  Kontonr: 8983293515

Mobilepay 25414 (Yogafamilien)

Husk at købe liner og vandslange selv. Link nedenfor.

Se det lille fødekar, mål mm her

Link til liner lille kar her

Link til vandslange her

Link til beskyttende underlag her

 

Stort Fødekar 350 kr

Overføres efter reservation via netbank

Husk at skrive navn + S + din lejeperiode i kommentarfeltet.

Betalingsoplysninger  : 

Nordea Reg: 1329  Kontonr: 8983293515

Mobilepay 25414 (Yogafamilien)

Husk at købe liner og vandslange selv. Link nedenfor.

Se det store

fødekar, mål mm her

Link til liner til stort kar her 

Link til vandslange her

Link til beskyttende underlag her