Loading...

Velkommen hos Butik og Yogacenter Yogafamilien.
Læs dette når du er ved at foretage et køb, en opskrivning på infoliste eller tilmelding til et hold eller et arrangement

Det er vigtigt du læser følgende betingelser.

Aflysning:
Tilmelding er bindende og der er 1 mrd aflysningsfrist. Overskrides fristen refunderes der ikke, dette gælder også hvis du endnu ikke har betalt.
Aflyser du pga. sygdom, ferie, andre planer, fødsel eller andet, er der ingen refusion.
Depositum refunderes ikke.
Når du er tilmeldt et hold og ønsker at fortsætte næste sæson er pladsen reserveret når du har bekræftet betingelserne igen på holdlisten.
Der tages forbehold for at der uden varsel kan komme ændringer i planer, undervisere og undervisningssted eller ændring til onlineundervisning

Nyheds-og infobreve:
Ved at bekræfte her, bekræfter du at vi må sende dig nyheds-og informationsbreve indtil du selv afmelder og ligeledes at vi bruger dine oplysninger til at sende dig en kvittering for køb.
Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet i mailen.

Data og opbevaring:
Easyme håndterer vores og dermed din data i et lukket system. Det er kun ejer og medarbejdere der, udover easyme, har adgang til dine data.
Vi beholder og har udelukkende de oplysninger, du selv har indtastet ved tilmelding. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data vi har opbevaret om dig, eller skrive til os på butik@yogakey.dk for at få dine data helt slettet. Undtaget er kvitteringer og faktura, der vil navn, adresse tlf. nr. og e-mail fremgå og vil ifølge regnskabslov blive gemt.

Salgs- og leveringsbetingelser
Aftalevilkår og oplysningspligt
Yogafamilien sørger for at det altid er muligt at finde opdaterede og gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du bestiller et produkt på vores hjemmeside vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. 

 

Betingelser for behandling af persondata
Persondata ved køb
I forbindelse med at du foretager indkøb på Yogafamilien, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger vi registrerer er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger, din e-mail-adresse, samt hvilke produkter du køber. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form.

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke og har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

Priser
Priser er som angivet på hjemmeisden inklusiv moms og levering. Du betaler således ingen penge for at få dit produkt leveret.

Betaling
Betaling online udføres via Stripe, Mobilepay eller via din bank. De har deres egne opbevaringssystemer. Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.
Med kort
Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard/Eurocard, Diners, eller JCB. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Hvis du køber Lydfil, videofil eller pdf fil til direkte download, vil beløbet blive trukket samtidig med at du har godkendt download processen. 

Forsendelse til udlandet
Vi sender ikke fysiske produkter til udlandet pt. Det er dog altid muligt at købe vores digitale produkter, uanfægtet adresse. 

Levering via e-mail
Digitale produkter som e-bøger, mp3 lydfiler eller , leveres via en e-mail, som indeholder et download link.
Du modtager først en ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du downloader dit produkt. 

Leveringstid
Leveringstiden vil normalt være at vi afsender produkterne inden for få minutter ved digitale produkter.

Digitale produkter
Digitale produkter som e-bøger, video instruktion eller mp3 lydfiler, leveres via en e-mail, som indeholder et download link. Leveringstiden for digitale produkter er maks. 10 minutter, afhængig af hvor hurtig e-mailen med download linket er om at nå frem til din mailboks.

Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du downloader dit produkt.

Leveringsomkostninger
Yogafamilien ligger ingen leveringsomkostninger oven i prisen. Prisen du ser på vores hjemmeside, er den du skal betale, uanfægtet om det er et digitalt produkt du downlaoder eller et fysisk produkt du modtager med posten. 

Vandmærkning af mp3 lydbøger
Digital vandmærkning er en måde at beskytte ophavsretligt materiale på. Når du køber og downloader mp3 lydbøger gennem Yogafamilien bliver lydfilerne stemplet med et digitalt vandmærke.

Vandmærket består af ikke-hørbar information i lyden, indeholdende dit ordrenummer. Vandmærkningen påvirker ikke filformatet og besværliggør hverken download eller anvendelse af lydfilerne. Vandmærket dokumenterer at de lydfiler du downloader tilhører dig. Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for at lydfilerne ikke spredes videre til andre brugere. Hvis dine lydfiler kommer på afveje, og fx havner på et fildelingssite, kan vi ved hjælp af en dekoder, finde frem til dit ordrenummer. Vandmærkningen fortsætter selvom lyden overspilles fra en enhed til en anden.
Du skal i øvrigt være opmærksom på, at du udelukkende køber brugsretten til personlig brug. 

 

Fortrydelsesret
På fysiske varer yder Yogafamilien 14 dages fuld fortrydelsesret fra det tidspunkt du modtager varen. Vi kan desværre ikke yde fortrydelsesret på digitale produkter. E-bøger, video instruktion eller lydfiler. 

Hvis du returnerer et produkt må produktet ikke være brugt, og køber betaler selv for returportoen. Vi beder venligst om at få en kopi af fakturaen med i din retursending. 

Reklamationsret
Du har reklamationsret, såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling, eller en beskadiget vare. Du skal dog reklamere i rimelig tid, 1 md efter du har foretaget din bestilling. Har du problemer med produktet, kan ikke afspille videoen, eller lydfilen hjælper vi meget gerne med at få ordnet problemet. Når du downloader din produkter, kan dette kun foregå i 24 timer efter betalingen og du kan KUN gøre dette på en computer. Du er selv ansvarlig for at trykke "Gem" så du gemmer dem på din computer. Hvis du ved en fejl åbner og gemmer dine bestillinger via et mobilt device, såsom smartphone, eller andet, kan du kontakte Yogafamilien, ved denne typer fejl fra købers side, betaler du lille standartgebyr fra paypal for at få tilbageført dine penge. Herefter kan du foretage et nyt køb og huske at gemme på din computer.

 

Det med småt
Når du handler på Yogafamilien, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. 

 

Ansvarsfraskrivelse
Yogafamilien kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning. 

Ikke alle øvelser er passende for alle mennesker. Det anbefales at du rådfører dig med din læge inden du begynder et program fra webshoppen. Alle programmer er for raske gravide og for mennesker der ikke lider af sygdomme og medicinske komplikationer.

Skaberen, producere, deltagere og distributører frasiger sig ethvert ansvar for skade eller erstattelse af tab i forbindelse med øvelser og instruktion, her givet. Ved at anvende disse øvelser accepterer du at påtage dig det fulde ansvar for anvendelse af websidens produkter.